جریمه 17 میلیاردی قاچاقچی پارچه در یاسوج

به گزارش وبلاگ شخصی من، خبرنگاران/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد از جریمه 17 میلیارد ریالی قاچاقچی پارچه و ضبط کالا به نفع دولت اطلاع داد.

جریمه 17 میلیاردی قاچاقچی پارچه در یاسوج

براتعلی صالحی از محکومیت یبش از یک میلیارد و 912 هزار در شهر یاسوج اطلاع داد و گفت: قاچاقچی که قصد داشت محموله پارچه را به استان های همجوار حمل و جابه جا کند، دستگیر شد.

وی اضافه کرد: 152 طاقه پارچه خارجی به ظن قاچاق توسط مامورین اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با همکاری پلیس مواد مخدر کشف، مراتب فوق صورتجلسه، نظر به فقد ادله هرگونه اسناد و مدارک مثبته گمرکی که حاکی از ورود قانونی کالا به کشور باشد نداشته و موضوع ماده 117 و بند الف 113 قانون امور گمرکی و ماده یک قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اجناس مکشوفه به ظن قاچاق توقیف و پس از تشکیل پرونده و ارجاع آن به شعبه پنجم قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی استان، متهم به پرداخت یک میلیارد و 700 میلیون و 912 هزار و 780 تومان جریمه محکوم شد.

به گزارش وبلاگ شخصی من به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: علاوه بر محکومیت قاچاقچی این پرونده به پرداخت جریمه های صادره، اقلام قاچاق نیز به نفع دولت ضبط شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "جریمه 17 میلیاردی قاچاقچی پارچه در یاسوج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جریمه 17 میلیاردی قاچاقچی پارچه در یاسوج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید