خواص باور نکردنی کدوحلوایی برای سرماخوردگی
به گزارش وبلاگ شخصی من، کدو حلوایی در عین کالری پایین، سرشار از ویتامین ها و موادمعدنی است و خواص تغذیه ای فراوانی برای بدن دارد.
به گزارش وبلاگ شخصی من به نقل از وبلاگ شخصی من، کدو حلوایی یک گیاه علفی است که دارای ساقه های بلند و خزنده و برگ های پهن است. گل های این گیاه زرد و میوه آن شبیه خربزه و یا خیلی بزرگتر از آن است. قسمت های مورد استفاده کدو حلوایی میوه، پوست، تخم میوه است. گل کدو حلوایی را می توان پخته و در ترشی، مربا و … استفاده کرد.
کدو حلوایی طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد، اما بسیار کم کالری است به طوری که در هر 100 گرم از این گیاه تنها 20 کالری وجود دارد. کدو حلوایی یکی از نیروگاه های فراوری ریزمغذی های حیات بخش در طبیعت است که با بیش از یکصد ماده مغذی و شفابخش بسته بندی شده و در عین حال برای حفظ زیبایی نیز بسیار مفید است.
این گیاه خوراکی حاوی اکسید های قدرتمند آنتی هیدروکسی است که یک اسید طبیعی در میوه است و سلول های مرده پوست را رفع نموده و پوست را درخشان می نماید. همچنین حاوی ویتامین A است که به فراوری سلول های پوستی جدید و نرم تر و جوان تر شدن این بافت یاری می نماید. کدو حلوایی با داشتن غنی ترین ریزمغذی ها، مجهز به سلاح هایی موثر برای مقابله با بیماری هاست. کدو حلوایی به دلیل داشتن مقادیر بالای کاروتنوئید 30 درصد از بروز تمام انواع سرطان ها پیشگیری می نماید.
علاوه بر این کدو حلوایی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای بتاکاروتن که در میوه ها و سبزی های نارنجی رنگ مثل هویج و کدو به وفور یافت می گردد، از پوست در برابر تشعشعات ماوراء بنفش محافظت می نماید و مصرف عصاره آن به طور روزانه حتی تاثیر محافظتی کرم ضد آفتاب را افزایش می دهد. به علاوه عصاره کدو حلوایی لایه محافظتی روی پوست در برابر فاکتور های محیط زیستی دیگر مثل آلودگی هوا، استرس و دود سیگار ایجاد می نماید.
تخمه های کدو حلوایی به دلیل این که منابع سرشار از عنصر روی و اسید های چرب امگا ـ 3 هستند، مهارت و توان مغز را بالا برده و به شما یاری می نماید بهتر و سریع تر فکر کنید، ذهن شما را تیزتر نموده و در عین حال سبب تقویت تراکم استخوان های سالم می گردد.
هر فردی در سال یک بار مبتلا به سرماخوردگی می گردد و برای چند روز، فعالیت های روزمره مبتلایان را تحت تاثیر خود قرار می دهد. کدوحلوایی یکی از دارو های مناسب برای نرم کردن سینه و خروج ترشّحات آن است. در دوره سرماخوردگی می توانید روزی یک تا دو بار، مقداری کدوحلوایی را بخارپز نموده به همراه عسل میل کنید.
برای سرماخوردگی های ساده در فصل سرد، کدو حلوایی یک درمان مناسب است که می تواند به صورت بخار پز به همراه کمی پودر نبات و دارچین مصرف گردد. کدو حلوایی منبع مناسب ویتامین E، C و بتاکاروتن است که همه آن ها خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.
منبع: جام جم آنلاین