شکست سنگین شهرخودرو مقابل تراکتور، حرکت تبریزی ها به سمت صدر
به گزارش وبلاگ شخصی من، در دیداری معوقه مربوط به هفته یازدهم رقابتهای لیگ برتر دو تیم تراکتور و شهر خودرو از ساعت 15:30 امروز سه شنبه در استادیوم یادگار امام تبریز به مصاف هم رفتند که تراکتور با نتیجه 3 بر یک شهر خودرو را مغلوب کرد.

در این بازی ابتدا رضا اسدی در دقیقه 37 دروازه شهرخودرو را باز کرد و سپس مسعود شجاعی در دقیقه 50 برای دومین بار دروازه تیم میهمان را باز کرد.
مشهدی ها نیز در دقیقه 53 توسط محمد حسین مرادمند یکی از گل ها را جبران کردند تا نتیجه 2 بر یک گردد. بعد از آن نوبت به اشکان دژآگه رسید که در دقیقه 71 با ضربه ای سنگین از روی خط هجده قدم دروازه رحمتی را برای بار سوم در این بازی باز کند تا حساب کار 3 بر یک به سود تیم میزبان گردد.
با این نتیجه تراکتور 27 امتیازی شد و با یک پله صعود بالاتر از صنعت نفت آبادان در رده پنجم نهاده شد و شهر خودرو با پذیرفتن چهارمین شکست فصلش همچنان 28 امتیازی و در رده چهارم باقی ماند.
این هشتمین پیروزی تراکتور، چهارمین و سنگین ترین شکست تیم شهرخودرو در این فصل بود.
منبع: خبرگزاری مهر