برگزاری هفته سوم لیگ برتر فوتبال در گروی نظر ستاد مبارزه با کرونا، 24 ساعت فرصت تا تصمیم نهایی
به گزارش وبلاگ شخصی من، هفته سوم مسابقات لیگ برتر فوتبال با توجه به محدودیت های کرونایی اعمال شده در کشور، برنامه ریزی نشده و تصمیم به برگزاری این هفته به زودی اعلام می گردد.

به گزارش خبرنگار ورزشی وبلاگ شخصی من، سازمان لیگ فوتبال ایران هنوز برنامه هفته سوم مسابقات لیگ برتر را اعلام نکرده است، در حالی که امروز (شنبه) هفته دوم لیگ به خاتمه می رسد و تیم ها برای ادامه مسابقات همچنان بلاتکلیف هستند.
با توجه به محدودیت های کرونایی اعمال شده در کشور که از امروز اجرایی شد، مشاغل بسیار زیادی تعطیل شده اند و رفت و آمد شهری و بین شهری نیز محدود شده است. از همین رو ابهاماتی درباره برگزاری هفته سوم لیگ نیز وجود دارد که به زودی در این باره تصمیم گیری خواهد شد.
قرار است جلسه ای میان ستاد مبارزه با کرونا در فوتبال، فدراسیون پزشکی و ورزشی و همچنین اعضای ستاد مبارزه با کرونا در ورزش برگزار گردد تا ریسک های احتمالی درباره برگزاری مسابقات فوتبال در شرایط فعلی آنالیز گردد. طبق اعلام فدراسیون فوتبال قرار است تا 24 ساعت آینده در این مورد تصمیم گیری و تصمیم نهایی اعلام گردد.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال تلگرامی وبلاگ شخصی من بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال اینستاگرامی وبلاگ شخصی من بخوانید. (کلیک کنید)
منبع: خبرگزاری تسنیم