به خاطر سلامتی روده ها، این 7 ماده غذایی را زیاد نخورید!

به گزارش وبلاگ شخصی من، باکتری ها بعلاوه منجر به تقویت انرژی و سیستم ایمنی بدن شما می شوند. مشکل این است که گاهی اوقات عادات بد غذایی می تواند عملکرد این باکتری ها را دچار مشکل نموده و کیفیت زندگی شما را کاهش دهد.

به خاطر سلامتی روده ها، این 7 ماده غذایی را زیاد نخورید!

باکتری های مفید موجود در روده های شما برای هضم موثر مواد غذایی لازم و مسئول تجزیه مواد غذایی خاصی هستند که بدن شما نمی تواند به تنهایی هضم کند.

این باکتری ها بعلاوه منجر به تقویت انرژی و سیستم ایمنی بدن شما می شوند. مشکل این است که گاهی اوقات عادات بد غذایی می تواند عملکرد این باکتری ها را دچار مشکل نموده و کیفیت زندگی شما را کاهش دهد.

دانه های با گلوتن بالا: اگرچه فیبر موجود در دانه ها عملکرد روده را بهبود می بخشد، گلوتن دانه های تصفیه شده می تواند منجر به بعضی مسائل گوارشی گردد. گلوتن به طور صحیح هضم نشده یا متابولیزه نمی گردد و در نتیجه عوارضی مانند آلرژی یا واکنش های جانبی را به همراه دارد. مصرف بیش از حد گلوتن منجر به افزایش سطح التهاب می گردد و اگر این التهاب کنترل نگردد، با بیماری های خودایمنی مانند دیابت، آرتروز، آلزایمر، لوپوس، فیبرومیالژیا، ام اس و بیماری کرون همراه خواهد بود.

گوشت قرمز: خوردن گوشت قرمز به طور منظم نه تنها خطر ابتلا به نقرس را افزایش می دهد، بلکه می تواند با افزایش التهاب در بدن، عملکرد روده ها را نیز مختل کند. گوشت قرمز در مقایسه با گوشت مرغ یا بوقلمون دیر هضم است و می تواند منجر به التهاب شکم و نفخ گردد. علاوه بر این گوشت قرمز اندازه باکتری های خوب روده را کاهش می دهد و خطر ابتلا به عفونت را بالا می برد.

غذا های سرخ شده: این غذا ها که بسیار خاصیت اعتیادآور دارند، در طولانی مدت باعث اختلالات متابولیکی و مسائل وزن می شوند. در کوتاه مدت عارضه این نوع غذا ها از این قرار است: روده را تحریک می نمایند و اسید معده را افزایش می دهند. بعلاوه مسائلی از قبیل ریفلاکس ایجاد می نمایند. افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر، گاستریت و دیگر اختلالات گوارشی باید از این غذا ها به شدت اجتناب نمایند.

لبنیات: در حالی که محصولات لبنی می توانند مواد مغذی مورد احتیاج بدن شما را تامین نمایند، افرادی که دچار عدم تحمل لاکتوز هستند، باید از مصرف آن ها اجتناب نمایند. چربی، لاکتوز و سایر پروتئین های لبنیات به طور مستقیم بر سلامت روده ها تاثیر می گذارند و میکروبیوم آن ها را تغییر می دهند. لبنیات پرچرب بعلاوه منجر به التهاب و سایر مسائل گوارشی در بدن می شوند. افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز باید نوع بدون لاکتوز و حاوی پروبیوتیک این محصولات را انتخاب نمایند.

غذا های تند: فلفل از جمله غذا هایی که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و از شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می نماید. با این حال مصرف بیش از حد غذا های تند سبب التهاب جدی در پوشش معده و روده شما می گردد و این فرایند برای افرادی که مسائل گوارشی دارند خطرناک است. سوزش سر دل، ریفلاکس اسید و گاستریت از جمله علائم مصرف بیش از حد غذا های تند است.

قهوه و نوشابه: قهوه و سودا با افزایش ریفلاکس اسید و التهاب روده ارتباط دارند. این نوشیدنی ها با مقادیر بالای شکر و مواد افزودنی، باعث اسهال و درد های شدید شکمی می شوند.

مواد غذایی کنسرو و پردازش شده: آنچه صنعت تمایلی ندارد که مردم بدانند این است که مواد مغذی غذا های کنسرو و پردازش شده بسیار کم هستند. در عوض این غذا ها سرشار از مواد افزودنی هستند که سلامت روده را تحت تاثیر منفی قرار می دهند. مواد افزودنی این محصولات خطر ابتلا به بیماری های متابولیک، سندرم روده تحریک پذیر و انواع مختلف سرطان ها را بالا می برند.

منبع: ایرنا

منبع: فرادید

به "به خاطر سلامتی روده ها، این 7 ماده غذایی را زیاد نخورید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "به خاطر سلامتی روده ها، این 7 ماده غذایی را زیاد نخورید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید