بیش از 80 درصد نسخه های پزشکی کشور الکترونیکی صادر می شود
به گزارش وبلاگ شخصی من، مدیرعامل بیمه سلامت ایران با اشاره به الزامی شدن نسخه نویسی الکترونیکی گفت: اکنون در کشور بیش از 80 درصد نسخ به صورت الکترونیکی صادر و حدود 95 درصد پرداخت ها نیز الکترونیکی انجام می شود.

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ شخصی من، محمد مهدی ناصحی امروز در نشست خبری که به منظور تشریح دستاورد های بیمه سلامت در قم برگزار شد، اظهار کرد: با فراهم شدن زیر ساخت های مورد نیاز و بر اساس قانون از امروز تمامی نسخ کشور به صورت الکترونیکی صادر می شود.
وی اضافه کرد: اکنون در کشور بطور میانگین بالای 80 درصد نسخ به صورت الکترونیکی صادر و حدود 95 درصد پرداخت ها نیز الکترونیکی انجام می شود.
مدیرعامل بیمه سلامت در مورد فواید این طرح اعلام نمود: درست نگاری نسخه و پایین آمدن خطای پزشکی از دستاورد های مهم این طرح خواهد بود؛ از دیگر فواید آن نیز گرفتن دارو ها به صورت تکی در چند داروخانه با کد ملی و کد رهگیری دارو است؛ کشور هایی که با این رویکرد در حوزه سلامت حرکت کرده اند توانسته شرایط سلامت خود را سازماندهی کنند.
وی اضافه کرد: در استان هایی مانند کردستان، کهکیلویه و ایلام با وجود اینکه زیر ساخت ها ضعیف تر است، اما به صورت 100 درصدی نسخ به صورت الکترونیکی صادر می شود و تمام تلاش ما این است که منابع و سرانه سلامت که در کشور محدود است بطور سازماندهی شده به دست مردم برسد و بی هدف دارو و تجهیزات مصرف نشود.
ناصحی گفت: در مورد پوشش همگانی و بیمه رایگان برای مردم، منطقه ها حاشیه نشین و به ویژه آسیب پذیر در کشور شناسایی شده اند که مردم این منطقه ها بیمه می شوند. هر چند افرادی هستند که به حق خود آشنا نیستند که از نعمت بیمه رایگان برخوردار شوند، اما ما تلاش بر بیمه کردن آن ها داریم. در بخش دولتی نیز در حالت بستری سهم بیمه 90 درصد و در مورد درمان سرپایی 70 درصد است.
وی گفت: بیمه سلامت با انعقاد تفاهم نامه ای با بهزیستی در بخش های کار درمانی و گفتاردرمانی به بیماران اوتیسم و معلولان خدمات ارائه می دهد. از اول سال تا اواسط آذرماه حدود 158 میلیارد تومان در حوزه توان بخشی هزینه شده است.
ناصحی در مورد پرداخت های بیمه اضافه کرد: پرداخت ها در تمامی حوزه های بخش خصوصی و دولتی تا انتها مهر صورت گرفته است و در روستا ها پرداخت ها تا انتها هر ماه انجام می شود.
وی اعلام نمود: بیمه سلامت در موضوع خدمات ناباروری در سال جاری 700 میلیارد تومان اعتبار دارد و بیماران تا سه نوبت در سال با مراجعه به مراکز دولتی و خصوصی و تا سقف 50 میلیون تومان می توانند خدمات بیمه ای دریافت کنند.
منبع: خبرگزاری دانشجو