خواص بادمجان : کاهش وزن و قند خون
به گزارش وبلاگ شخصی من، بادمجان دارای بافت منحصر به فرد و طعم ملایمی است و به همین علت به روش های مختلفی از جمله کباب کردن، سرخ کردن یا ترکیب در خورش و سالاد قابل استفاده است.
خواص بادمجان از خواص آنتی اکسیدانی گرفته تا کنترل قند خون، آن را به انتخابی مناسب برای کسانی که در پی تغذیه سالم هستند تبدیل می نماید. با ما در مجله اینترنتی وبلاگ شخصی من همراه باشید.
خواص بادمجان
بادمجان ماده ای غذایی است که در دسته بندی میوه ها جای می گیرد اما استفاده هایی شبیه به سبزیجات دارد. با هم تعدادی از فواید بیشمار بادمجان را دوره می کنیم؛
ویتامین های بسیار
بادمجان ها کالری و کربوهیدرات کمی دارند که همین مسأله آن ها را به گزینه ای مناسب برای کنترل وزن تبدیل می نماید. آنها بعلاوه منبع خوبی از فیبر غذایی، پتاسیم، ویتامین K، ویتامین C، ویتامین B6 و آنتی اکسیدان هایی مانند آنتوسیانین هستند.
خواص آنتی اکسیدانی
بادمجان حاوی چندین آنتی اکسیدان است که عمدتأ در پوست بنفش آن یافت می شوند. این آنتی اکسیدان ها مانند آنتوسیانین ها و اسید کلروژنیک به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد یاری نموده و به سلامت کلی بدن منجر می شوند.
سلامت قلب
فیبر، پتاسیم، ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در بادمجان سلامت قلب را به یکی از خواص بادمجان تبدیل می نماید. کاهش فشار خون، کاهش سطح کلسترول و بهبود عملکرد کلی قلب و عروق از تبعات استفاده از بادمجان در برنامه غذایی است.
کنترل قند خون
بادمجان ها شاخص گلیسمی پایینی دارند، به این معنی که باعث افزایش قابل توجهی در سطح قند خون نمی شوند. محتوای فیبر موجود در بادمجان بعلاوه به تنظیم سطح قند خون یاری می نماید و ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند مفید باشد.
سلامت دستگاه گوارش
فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا یاری می نماید و به جلوگیری از یبوست یاری می نماید. از حرکات منظم روده حمایت می نماید و به سیستم گوارشی سالم یاری می نماید.
خواص ضد التهابی
بادمجان حاوی ترکیبات خاصی است که دارای خواص ضد التهابی است. این ترکیبات ممکن است به کاهش التهاب در بدن و کاهش علائم مرتبط با شرایطی مانند آرتریت و بیماری التهابی روده یاری نمایند.
مدیریت وزن
بادمجان ها به علت کالری کم و فیبر بالا، می توانند مکمل مفیدی برای رژیم غذایی کنترل وزن باشند. آنها احساس سیری می نمایند، به شما یاری می نمایند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید و احتمال پرخوری را کاهش می دهند.
سلامت پوست
بعضی از ترکیبات موجود در بادمجان مانند ویتامین C و E و آنتی اکسیدان ها به سلامت پوست یاری می نمایند. آنها به محافظت در برابر آسیب های پوستی ناشی از عوامل محیطی یاری می نمایند و پوستی سالم را تقویت می نمایند.
جذب مواد مغذی
بادمجان حاوی مقادیر کمی چربی است که می تواند به جذب ویتامین های محلول در چربی موجود در سایر غذاها در صورت مصرف با هم یاری کند. توجه به این نکته مهم است که در حالی که خواص بادمجان بسیار زیاد است، واکنش های فردی به غذا ممکن است متفاوت باشد. افرادی که دارای شرایط خاص سلامتی یا محدودیت های غذایی هستند، قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه در رژیم غذایی باید با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی یا متخصص تغذیه خود مشورت نمایند.
پیشنهاد مطالعه: ژل رویال غذای ملکه زنبورها را بخوانید.منبع: پیام دلتا