طرز تهیه آش سماق تویسرکان؛ غذای لذیذ و خوشمزه

به گزارش وبلاگ شخصی من، آش سماق یکی از آش های بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن مربوط به شهر تویسرکان و

طرز تهیه آش سماق تویسرکان؛ غذای لذیذ و خوشمزه

همدان بوده و قدمتی 300 ساله دارد.

در این آش از چغندر و سماق استفاده شده که همین امر باعث می گردد که این آش بسیار مقوی باشد.

آش سماق یک وعده غذایی کامل و مناسب فصول سرد سال است. در این بخش ما به شما طرز تهیه این آش را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه آش سماق تویسرکان

زمان پخت: 60

گردو (خردشده): یک دوم پیمانه

نمک و زردچوبه: به اندازه لازم

بلغور: 2 پیمانه

شکر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

پیاز: یک عدد درشت

لوبیا قرمز: یک چهارم پیمانه

عدس ریز: یک چهارم پیمانه

چغندر معمولی: 2 عدد میانه

سماق: 150 گرم

سیر: 2 حبه

طرز تهیه آش سماق تویسرکان

برای تهیه آش سماق باید حبوبات را شسته و چند ساعت بخیسانید و سپس با سیر و یک و نیم لیتر آب آن را بپزید.

بعد از اینکه یک ساعت و نیم گذشت و حبوبات پختند، باید پیاز را خرد نموده و با کمی زردچوبه درون کمی روغن تفت دهید.

وقتی که پیاز ها سبک و طلایی رنگ شدند آن ها را داخل آش خود بریزید و اندازهی هم چغندر و گردو داخل آش اضافه کنید.

سپس سماق را با آب سرد شسته و داخل 5 لیوان آب گرم بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش برسد و پنج دقیقه بجوشد.

پس از آن سماق را از روی شعله گاز برداشته و آن را صاف کنید و شکر را با آب صاف نموده سماق، ترکیب نموده و 15 دقیقه قبل از اینکه آش را بکشید روی آن بریزید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه آش سماق تویسرکان؛ غذای لذیذ و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش سماق تویسرکان؛ غذای لذیذ و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید