طرز تهیه پلو مکزیکی ؛ یک دورچین عالی برای دیس مزه ها

به گزارش وبلاگ شخصی من، شاید شما هم غذاهای مکزیکی را با سالادهای سبزی که چیپس تورتیلا رویشان ریخته شده و عطر سس مخصوصشان همه جا را پر نموده بشناسید؛ اما بد نیست بدانید که در سفره مکزیکی های دوستدار سبزیجات اغلب بساط آماده کردن پلو هم به راه است. اما پلوی مکزیکی که با برنج دانه بلند آماده می گردد، شباهت زیادی با پلوهای ایرانی ندارد. برای تهیه این غذای سنتی مکزیکی، باز هم باید دست به دامان ادویه ها و سس ها شوید و در آخر هم برنجی با طعم متفاوت وعطر عالی را روی میز بگذارید. اگر یکی از هواداران غذاهای تند و معطر مکزیکی هستید، در این مطلب همراه ما باشید و طرز تهیه پلو مکزیکی خوش طعم را بخوانید.

طرز تهیه پلو مکزیکی ؛ یک دورچین عالی برای دیس مزه ها

مواد لازم برای تهیه پلو مکزیکی

  • روغن سه قاشق غذاخوری
  • برنج دانه بلند یک پیمانه
  • پودر سیر یک قاشق چای خوری
  • زیره نصف قاشق چای خوری
  • پیاز خرد شده یک چهارم پیمانه
  • سس سالسا یا سس گوجه فرنگی نصف پیمانه
  • آب مرغ دو پیمانه
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه پلو مکزیکی

مرحله اول

برنج را بشویید و در یک کاسه با کمی نمک خیس کنید. در فاصله خیس خوردن برنج، روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت میانه گرم کنید و پودر سیر، نمک و زیره را هم همراه با پیازهای خرد شده در قابلمه بریزید و تفت دهید. در جریان سرغ شدن پیازها، مرتب آن را هم بزنید و وقتی که آب پیازها جمع شد و رنگشان تغییر کرد، آب برنج را خالی کنید و آن را در قابلمه ریخته و حدود سه دقیقه همراه با سایر مواد تفت دهید و هم بزنید.

مرحله دوم

حالا سس سالسا خانگی را همراه با آب مرغ به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. شعله را کمی تندتر کنید تا آب مرغ و سس آغاز به جوشیدن نمایند. سپس شعله را کم کنید و برای 20 تا 25 دقیقه در قابلمه را بگذارید تا برنج خوب پخته گردد. برنج مکزیکی برخلاف برنج های ایرانی زیاد دان برداشته نمی گردد و بخاطر سس و آب مرغی که در خود دارد، بافت منسجم تری پیدا می نماید.

البته می توانید این برنج را با سس مکزیکی هم آماده کنید. در این صورت نیازی به اضافه کردن سیر و زیره به شکل جداگانه نخواهید داشت.

چند نکته

  • اگر می خواهید تندی پلو مکزیکی کمتر گردد، به جای سس سالسای پر از فلفل هالوپینو، می توانید سس گوجه فرنگی خانگی را آماده کنید و آن را به برنج اضافه کنید.
  • به جای پودر سیر، می توانید از سیرداغ در تهیه این برنج بهره ببرید یا اینکه تنها به سیر موجود در سس سالسا اکتفا کنید.
  • بهتر است وقت دم کردن این برنج، از دمکنی بهره ببرید تا خوب جا بیفتد.
  • این برنج را با کاسه های کوچک قالب بزنید و از آن به عنوان دورچین سینی مزه بهره ببرید یا اینکه کنار بشقاب هر یک از مهمان ها یک قالب از آن را قرار دهید. برای قالبی درآوردن برنج، ابتدا کف کاسه مورد نظر را چرب کنید، سپس برنج را با قاشق خوب فشار دهید تا فورم کاسه را به خود بگیرد.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پلو مکزیکی ؛ یک دورچین عالی برای دیس مزه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو مکزیکی ؛ یک دورچین عالی برای دیس مزه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید