پیتزا داوود قدیمی ترین پیتزافروشی تهران است که در کوچه لولاگر، واقع در نوفل لوشاتو، یکی از مشهورترین خیابان های تهران قرار گرفته است.
خبرنگاران - ترجمه از صدف حقیقت: حتما خوب می دانید که داشتن رژیم غذایی سالم یکی از مهمترین اقداماتی است که برای کاهش ابتلا به سرطان می توان انجام داد. برای محافظت از سلامت بدن، مواد غذایی سرطان زا را از رژیم غذایی خود حذف کنید.
چه چیزی بهتر از آغاز یک روز پر انرژی با پنکیک های نرم و طلایی پر شده از طعم شیرین موز و تردی گردو؟ این پنکیک های خانگی نه تنها خوشمزه هستند، بلکه آماده کردنشان هم بسیار ساده است. با این دستورالعمل گام به گام، شما هم می توانید در عرض چند دقیقه صبحانه ای لذیذ...
جوجه کباب یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که با ترکیب بی نظیری از ادویه ها، ماست و زعفران تهیه می شود. این غذای خوش طعم، یک جورایی پای ثابت تمام مهمانی ها، دورهمی ها و تفریحات ما ایرانی هاست. اگر تصمیم دارید همین الان در خانه این غذای خوشمزه را درست...
سالاد اندونزی یکی از انواع سالادهای محبوب در ایران است که به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی مورد استفاده قرار می گیرد. واژه (Salad) در زبان فرانسوی ریشه در کلمه ای لاتین با عنوان (Salata) به معنی شور و نمکی و نمک اندود دارد. در بیش از دو هزار سال پیش، ایرانی ها...
یکی از انواع آش های ایرانی، خوشمزه و مقوی است که هواداران زیادی به ویژه در فصول سرد سال دارد؛ این آش را معمولا خانواده ها به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا در دورهمی های خانوادگی و محبت آمیز به عنوان یک میان وعده یا عصرانه جانانه که مورد پسند اکثریت ایرانی...
آش سماق یکی از آش های بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن مربوط به شهر تویسرکان و
در ادامه پختن مرحله به مرحله بیف استراگانوف را میخوانید.
ایسنا/ براساس آخرین خبرهای بدست آمده و گزارشات منتشر شده، بژی برساق یکی از شیرینی های محلی ایلام است.
پنیر کبابی (که تحت عنوان هالومی هم شناخته می شود) یکی از انواع پنیر سنتی است که ریشه های آن به کشور قبرس بازمی شود. این پنیر که می تواند از شیر گاو، گوسفند، بز و یا ترکیبی از تمام آن ها تهیه شود، طعمی بسیار لذیذ دارد، به سختی ذوب می شود و گزینه ای بی نظیر...
کیک همواره برترین گزینه برای پذیرایی در دورهمی ها و میهمانی ها بوده است چراکه به راحتی آن را در فر، توستر یا قابلمه می توانید درست کنید. کیک خیس شکلاتی بدون فر و کیک اسفنجی بدون همزن برقی و فر برترین گزینه برای پذیرایی از میهمان های سرزده تان است که می...
شیرینی بهشتی همان طور که از نام آن برمی آید عطر و طعمی فوق العاده دارد که هرگز آن را فراموش نخواهید کرد. بدون شک این شیرینی لطیف در زمره شیرینی های سنتی ایران قرار گرفته است چر ا که در سفره هفت سین ایرانی ها در ایام نوروز خودنمایی می نماید. شیرینی بهشتی...
متاورس از فناوری های پیشرفته ای مانند واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) استفاده می کند و جهان های دیجیتال همه جانبه ای را ارائه می کند که حتی زمانی که از آنها استفاده نمی شود هم مشغول به فعالیت خود هستند.
غذا های اصیل ایرانی ها بسیار خوشمزه هستند و یا این قرار است با رشته و خرما و کشمش تهیه گردد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و برای مهمانی یکی از گزینه های بسیار خوب است و شما می توانید از مرغ ریش شده یا مرغ تکه ای بهره ببرید و یا اگر می خواهید سریع تر آن را تهیه...
ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است. این صبحانه بیشتر در روستاهای شمال هند تهیه می گردد، اما مطمئنیم که شما هم آن را دوست خواهید داشت.
سس های سالاد کم کالری گزینه ای فوق العاده برای افزایش طعم سالاد شما هستند. راه های زیادی برای تهیه آنها در خانه وجود دارد. در این مطلب طرز تهیه پنج نوع سس سالاد کم کالری را برای شما قرار داده ایم.
خبرنگاران : به منوی مطبخ مادربزرگ های ایرانی که نگاه کنید می بینید که خوراک ایرانی کاملا مطابق با طبع و فصل است و به گونه ای خود دواست . خوراک مناسب یعنی خوراکی که بتواند سیستم ایمنی بدن را در مقابل بیماری های رایج این فصل مقاوم کند.
یکی از مواردی که همیشه کدبانو های خانه به آن علاقه دارند، برق زدن تمام وسایل آشپزخانه بدون هیچ گونه جرم و لکه است. برای این کار معمولا از جرم گیرها، مایع سفید کننده و انواع پاک کننده های شیمیایی استفاده می شود که در بازار موجودند و البته بعضی از آن ها نتایج...
اگر جز آن دسته از افرادی هستید که می خواهید رژیم غذایی گیاهخواری را در پیش بگیرید احتمالا باید بدانید که دریافت پروتئین به اندازه زیاد در این رژیم کار ساده ای نیست. اگرچه مواد غذایی متعددی وجود دارند که می توانند در این رژیم غذایی پروتئین مورد احتیاج...
آش ترخینه هم از جمله آش های چند ملیتی است. اراکی ها هم مثل بروجردی ها این آش را در زمستان زیاد می پزند که البته ترخینه آن هم دست ساز خودشان و با مواد محلی است. البته در اراک به مواد ترخینه و همچنین خود آش، گل زرد یا به زبان محلی گل جیله هم اضافه می کنند که...