طرز تهیه رشته پلو با خرما به روش اصیل ایرانی

به گزارش وبلاگ شخصی من، غذا های اصیل ایرانی ها بسیار خوشمزه هستند و یا این قرار است با رشته و خرما و کشمش تهیه گردد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و برای مهمانی یکی از گزینه های بسیار خوب است و شما می توانید از مرغ ریش شده یا مرغ تکه ای بهره ببرید و یا اگر می خواهید سریع تر آن را تهیه کنید از گوشت قلقلی نیز می توانید بهره ببرید.

طرز تهیه رشته پلو با خرما به روش اصیل ایرانی

این پلو بسیار شیک و مجلسی است و شما می توانید برای مهمانی ها خود نیز این غذا را تهیه کنید.

مواد لازم

سینه مرغ 1/2 عدد

پیاز بزرگ 1 عدد

برنج 3 پیمانه

رشته پلویی به اندازه دلخواه

زرشک 1 ق غذا خوری

خرما 10 عدد

زعفران به اندازه لازم

نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچبه به اندازه لازم

طرز تهیه رشته پلو با خرما

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا باید مرغ را بپزید برای این کار سینه مرغ را به همراه یک پیاز و کمی ادویه داخل قابلمه بریزید و روی مواد آب جوش بریزید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا مرغ پخته گردد و بعد از پخت سینه مرغ را ریش ریش کنید و بگذارید تا خنک گردد.

مرحله دوم: پخت برنج

در ادامه باید برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید و زمانی که نرم شد باید رشته پلویی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از نرم شدن رشته پلویی آن را آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و پلو را به همراه کمی دارچین بریزید و در پایان خرما های شسته شده را روی آن قرار دهید و دم بگذارید.

مرحله سوم: تفت دادن کشمش

در ادامه باید یک پیاز ریز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا طلایی گردد و بعد کشمش را که از قبل خیس کردید به همراه کمی کره تفت دهید تا پفکی گردد و بعد زرشک را اضافه کنید و تفت دهید و این مخلوط را کنار قرار دهید.

مرحله چهارم: سرو پلو

مرغ ریش شده را به همراه کمی کره و زعفران تفت دهید تا طلایی گردد. زمانی که پلو دم کشید داخل دیس بکشید و روی آن را با مرغ و کشمش و خرما تزیین و سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت رشته پلو با خرما

می توانید مواد مرغی را به همراه کشمش داخل پلو به صورت لایه قرار دهید و میل کنید و یا در پایان روی پلو قرار دهید.

می توانید از هر طعم و مزه که دوست دارید و از انواع خرما ها بهره ببرید.

ترکیب کمی زرشک با این مواد شیرینی کشمش و خرما را متعادل می نماید.

می توانید مرغ را به دلخواه به صورت مکعبی ریز خرد کنید و با مواد تفت دهید تا رشته پلو را زودتر تهیه کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه رشته پلو با خرما به روش اصیل ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رشته پلو با خرما به روش اصیل ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید