طرز تهیه رشته پلو با خرما به روش اصیل ایرانی
به گزارش وبلاگ شخصی من، غذا های اصیل ایرانی ها بسیار خوشمزه هستند و یا این قرار است با رشته و خرما و کشمش تهیه گردد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و برای مهمانی یکی از گزینه های بسیار خوب است و شما می توانید از مرغ ریش شده یا مرغ تکه ای بهره ببرید و یا اگر می خواهید سریع تر آن را تهیه کنید از گوشت قلقلی نیز می توانید بهره ببرید.
این پلو بسیار شیک و مجلسی است و شما می توانید برای مهمانی ها خود نیز این غذا را تهیه کنید.
مواد لازم
سینه مرغ 1/2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
برنج 3 پیمانه
رشته پلویی به اندازه دلخواه
زرشک 1 ق غذا خوری
خرما 10 عدد
زعفران به اندازه لازم
نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچبه به اندازه لازم
طرز تهیه رشته پلو با خرما
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا باید مرغ را بپزید برای این کار سینه مرغ را به همراه یک پیاز و کمی ادویه داخل قابلمه بریزید و روی مواد آب جوش بریزید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا مرغ پخته گردد و بعد از پخت سینه مرغ را ریش ریش کنید و بگذارید تا خنک گردد.
مرحله دوم: پخت برنج
در ادامه باید برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید و زمانی که نرم شد باید رشته پلویی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از نرم شدن رشته پلویی آن را آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و پلو را به همراه کمی دارچین بریزید و در پایان خرما های شسته شده را روی آن قرار دهید و دم بگذارید.
مرحله سوم: تفت دادن کشمش
در ادامه باید یک پیاز ریز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا طلایی گردد و بعد کشمش را که از قبل خیس کردید به همراه کمی کره تفت دهید تا پفکی گردد و بعد زرشک را اضافه کنید و تفت دهید و این مخلوط را کنار قرار دهید.
مرحله چهارم: سرو پلو
مرغ ریش شده را به همراه کمی کره و زعفران تفت دهید تا طلایی گردد. زمانی که پلو دم کشید داخل دیس بکشید و روی آن را با مرغ و کشمش و خرما تزیین و سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت رشته پلو با خرما
می توانید مواد مرغی را به همراه کشمش داخل پلو به صورت لایه قرار دهید و میل کنید و یا در پایان روی پلو قرار دهید.
می توانید از هر طعم و مزه که دوست دارید و از انواع خرما ها بهره ببرید.
ترکیب کمی زرشک با این مواد شیرینی کشمش و خرما را متعادل می نماید.
می توانید مرغ را به دلخواه به صورت مکعبی ریز خرد کنید و با مواد تفت دهید تا رشته پلو را زودتر تهیه کنید.
منبع: گردشبان