طرز تهیه صبحانه مقوی و خوشمزه هندی
به گزارش وبلاگ شخصی من، ماده اصلی این صبحانه را لپه و لوبیا سفید تشکیل می دهد؛ بنابراین یک صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی است. این صبحانه بیشتر در روستاهای شمال هند تهیه می گردد، اما مطمئنیم که شما هم آن را دوست خواهید داشت.
مواد لازم:
دو پیمانه آرد برنج
یک پیمانه لپه
نصف پیمانه لوبیا سفید
1 دسته برگ گشنیز
نصف پیمانه برگ شوید خردشده
فلفل سبز (به میزان دلخواه)
8 تا 10 ورقه سیر
نمک به میزان کافی
آب ولرم برای خمیر
طرز تهیه:
لپه و لوبیا را بشویید و یک شب خیس کنید. سپس آن را آبکش کنید و در یک آسیاب بریزید و خرد کنید تا خوب خمیر شوند. می توانید یک قاشق غذاخوری آب هم هنگام آسیاب شدن به آن اضافه کنید، اما آب بیشتری اضافه نکنید، چون به خمیر سفتی احتیاج داریم.
خمیر را در یک کاسه بریزید. می توانید آن را به دو بخش تقسیم کنید.
سیر و فلفل را در یک آسیاب بریزید و خرد کنید.
گشنیز ها و برگ های شوید را بشویید و آن را خوب خرد کنید.
در یک کاسه، خمیر عدس و لوبیا را با خمیر سیر و فلفل و گشنیز و شوید خردشده و نمک مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
آرد را در یک کاسه بریزید و آب ولرم را به آن اضافه کنید. آن را خوب ورز دهید تا خمیر سفت و یک دستی به دست آید.
خمیر را به 18 - 20 قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را بردارید و با دستهایتان یک گلوله صاف درست کنید.
حالا خمیر را باز نموده و دو قاشق چایخوری از موادی که آماده نموده بودید را داخل آن قرار دهید.
همین کار را با سایر خمیر ها هم تکرار کنید و به شکل ستاره درآورید (مانند تصویر)
به مدت 15 - 20 دقیقه روی حرارت میانه بخارپز کنید. اگر بخارپز ندارید می توانید دو لیوان آب در قابلمه بریزید و یک سینی روی آن قرار داده و در ظرف را بگذارید.
منبع: گردشبان