طرز تهیه کباب لا پلو مجلسی

به گزارش وبلاگ شخصی من، کباب لا پلو یک غذای فوق العاده خوشمزه و سنتی است که به علت قرار گرفتن گوشت در داخل برنج، عطر و طعم بی نظیری دارد. آماده کردن این پلوی ایرانی خوشمزه و اگر به روش درستی تهیه گردد، ظاهری مجذوب نماینده و شیک دارد که برای مهمانی ها نیز گزینه مناسبی محسوب می گردد. کباب لا پلو را به صورت مرغ لا پلو یا گوشت چرخ نموده لا پلو درست می نمایند. در این مقاله می توانید طرز تهیه کباب لا پلو مجلسی به روش رستوران های مشهور را در مجله خبرنگاران یاد بگیرید.

طرز تهیه کباب لا پلو مجلسی

طرز تهیه کباب لا پلو

مواد لازم برای 2 نفر

برنج: 2 لیوان فرانسوی دسته دار

گوشت چرخ نموده: حدود 250 گرم

تخم مرغ: 1 عدد

ماست: 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری

کره: 50 گرم

پیاز بزرگ: 1 عدد

گوجه فرنگی: 2 عدد

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق مرباخوری

سماق: به میزان لازم

پودر زیره: به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول طرز تهیه کباب لا پلو

برای طرز تهیه کباب لا پلو قبل از هر کاری برنج را بشویید و به همراه میزانی نمک داخل آب قرار دهید تا خیس بخورد. سپس باید پیازها را با رنده ریز رنده کنید. حالا یک دستکش پلاستیکی به دست کنید و پیازها را فشار دهید تا آب آن جدا گردد. پیازی که آب آن خارج شده را به گوشت چرخ نموده اضافه کنید و میزانی سماق، زردچوبه، نمک، پودر زیره و فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید و مواد را برای حدود 10 دقیقه ورز دهید تا کاملاً منسجم و یکنواخت شوند. سپس یک سلفون روی ظرف گوشت بکشید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا گوشت برای یک ساعت استراحت کند. مرحله آماده کردن گوشت کباب لا پلو شبیه کباب تابه ای یا همان کباب دیگی است.

مرحله دوم طرز تهیه کباب لا پلو

در این مرحله از طرز تهیه کباب لا پلو و بعد از گذشت یک ساعت باید گوشت را از یخچال خارج کنید. میزانی روغن داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید با حرارت میانه داغ گردد. در این بخش می توانید گوشت را به صورت کامل داخل ماهیتابه پخش کنید و سرخ کنید و یا اینکه هر بار به میزان یک گردو گوشت بردارید و سرخ کنید تا همه مواد آماده شوند.

مرحله سوم طرز تهیه کباب لا پلو

بعد از آماده شدن همه کباب ها و پخت دو طرف آن، شعله گاز را خاموش کنید و کباب ها را داخل یک ظرف قرار دهید. حال داخل یک ماهیتابه کوچک میزانی روغن بریزید و اجازه دهید داغ گردد. سپس گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به آن اضافه کنید. کمی گوجه ها را سرخ کنید و بعد از اینکه رنگ گوجه ها کمی عوض شد، میزانی نمک، فلفل سیاه و یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. مواد را روی حرارت هم بزنید تا آب آن به طور کامل خارج گردد و رب گوجه فرنگی خوش رنگ تر گردد.

مرحله چهارم طرز تهیه کباب لا پلو

در مرحله چهارم از طرز تهیه کباب لا پلو باید نصف یک قابلمه را پر از آب کنید و با حرارت زیاد روی گاز قرار دهید. اجازه دهید آب جوش بیاید. سپس 1 قاشق غذاخوری روغن مایع و 1 قاشق چای خوری نمک به آب اضافه کنید. حال برنج هایی را که از قبل برای دو ساعت در آب خیسانده بودید، به آب اضافه کنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا برنج کمی نیم پز گردد و برای آبکش کردن آماده گردد. سپس برنج را داخل آبکش بریزید. برای درست کردن کباب لا پلوی مجلسی بهتر است ته برنج را به صورت ته چین درست کنید تا جلوه زیباتری داشته باشد.

مرحله پنجم

برای درست کردن ته چین تخم مرغ، ماست و زعفران دم نموده را در یک کاسه مخلوط کنید و خوب هم بزنید. به میزان یک کفگیر برنج به این مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و سپس برنج ترکیب شده با تخم مرغ و ماست را در کف قابلمه پخش کنید. میزانی برنج داخل قابلمه بریزید. سپس در این مرحله از طرز تهیه کباب لا پلو کباب ها را روی برنج بچینید و کمی سماق روی آن ها بپاشید.

حال میزانی از سس گوجه ای که تهیه نموده اید را روی آن قرار دهید. بقیه برنج به جامانده را روی کباب ها بریزید و کمی فشار دهید. برای خوش طعم تر شدن غذا کمی کره خرد کنید و روی برنج قرار دهید. درب قابلمه را بگذارید تا برنج برای حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت دم بکشد. سپس غذا را در دیس مناسب برگردانید و از عطر و طعم لذیذ آن در کنار سایر اعضای خانواده تان لذت ببرید.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه کباب لا پلو مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب لا پلو مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید