معرفی 15 هات داگ متنوع آمریکایی
به گزارش وبلاگ شخصی من، تابستان فصل پرفروش هات داگ است از هات های باربیکیوپز درون حیاط های خلوت گرفته تا هات فروشی های کنار جاده ای. در سراسر ایالات متحده، هات داگ ها تنوع قابل توجهی را نشان می دهند که نشان دهنده تکامل این غذا از دهه 1860 میلادی یعنی از زمانی است که یک مهاجر کارآفرین این غذا را از آلمان به آمریکا معرفی کرد.
به گزارش وبلاگ شخصی من به نقل از نیویورک تایمز، در ادامه به انواع مختلف هات داگ در سراسر امریکا خواهیم پرداخت:
1-هات داگ نیویورکی
ویژگی های متمایز این هات داگ آن است که تماما از گوشت گاو است و با کلم ترش و خردل قهوه ای تند سرو می شود. هم چنین، در تهیه این نوع هات داگ معمولا پیاز آغشته در سس گوجه فرنگی نیز استفاده می شود.
2- تگزاس تامی
ویژگی متمایز این هات داگ وجود بیکن و پنیر در آن است.
3- اسلاو داگ
این هات داگ معمولا در جنوب امریکا سرو می شود و ویژگی متمایز آن استفاده از گوشت خرچنگ برای تهیه این غذا می باشد. در ویرجینیای غربی که اهالی آن مدعی هستند در دهه 1920 میلادی مبتکر این نوع از هات داگ بوده اند اغلب درون سس آن از فلفل چیلی استفاده می شود.
4- هات به سبک پورتوریکویی
این نوع از هات داگ از طریق فروشندگانی که با چرخ دستی های خیابانی هات فروشی می کنند فروخته می شود. بر روی آن چیپس سیب زمینی ترد قرار داده می شود. ویژگی متمایز آن تقریبا باز بودن این هات داگ و عدم فشردگی آن است.
5- سونورا
این هات داگ متعلق به آریزونا می باشد. ریشه نام آن از سونورا ایالتی در مکزیکی است که درست آن سوی مرز امریکا واقع شده است. ویژگی متمایز آن هات داگ استفاده از لوبیا چینی، گوجه فرنگی و پیاز خرده شده به همراه نوار هایی از سس خردل، سالسای سبز و مایونز در آن است. در بخش زیرین این هات داگ پیچیده شده در بیکن یک هدیه کوچک نیز وجود دارد: دو عدد چیلی ذغالی شده.
6- ریپر
این هات داگ متعلق به ناحیه شمال نیوجرسی است. ویژگی متمایز آن کاملا سرخ شدگی سوسیس است که گاهی اوقات باعث ترکیدن پوسته یا پاره شدن می شود که نام ریپر نیز به دلیل همین ویژگی برای آن انتخاب شده است. این هات داگ تا زمانی که گوشت آن ترک بردارد سرخ می شود و گوشه ها و برآمدگی تازه ای در آن ظاهرمی شود که آن را ترد می سازد.
7- نیویورک سیستم
این هات داگ متعلق به رود آیلند است و ویژگی متمایز آن قرار گرفتن سس گوشت بر روی هات داگ می باشد. این گوشت ممکن است گوشت گاو یا خوک باشد. هم چنین، از سس خردل و پیاز خام نیز در تهیه آن استفاده می شود.
8- هات داگ شیکاگویی
رنگارنگ بودن ویژگی متمایز این نوع هات داگ است. بر روی آن آیتم هایی، چون خردل زرد، پیاز سفید خرد شده، برش های گوجه فرنگی و فلفل ترشی وجود دارند. این هات داگ تماما از گوشت گاو درست می شود.
9- هاف اسموک
این هات داگ متعلق به واشنگتن است. ویژگی متمایز آن خاص بودن سوسیس این نوع از هات داگ است که دودی شده و قدری تند می باشد و روی آن با گوشت خوک و گاو پر می شود.
10- چیز کُنی
این هات داگ متعلق به سینسیناتی می باشد. ویژگی متمایز این هات داگ وجود فلفل چیلی معروف آن منطقه در آن است. این هات داگ متعلق به غرب میانه ایالات متحده دارای یک سه گانه اشنا است: پیاز خرد شده، یک نوار خردل، سس گوشت ریز چرخ شده گاو. با این وجود، سپس انبوهی از پنیر چدار رنده شده روی آن قرار می گیرد. وجود فلفل چیلی در آن نیز طعم تندی به این غذا می بخشد.
11- سیاتل داگ
این هات داگ همان گونه که از نام اش پیداست متعلق به سیاتل است. ویژگی متمایز آن وجود پنیر خامه ای سرد و گرم در آن است. در زیر نان این هات داگ پنیر خامه ای قرار داده می شود. این هات داگ از طریق فروشنده خیابانی هات داگ به نام هدلی لانگ ابداع شد. در نهایت بر روی این هات داگ پیاز های کبابی شده قرار می گیرد.
12- کُنیز
این هات داگ متعلق به میشیگان است و از ویژگی های متمایز آن می تواند به سس چیلی با خردل و پیاز سفید خام اشاره کرد. گفته می شود این هات داگ از طریق یک مهاجر مقدونیایی تبار به نام جورج تودورف ابداع شده است. تند بودن این هات داگ از ویژگی های خاص آن است.
13- هات داگ بلونیا
این هات داگ برای اولین بار از طریق اغذیه فروشی های یهودی بالتیمور سرو شد. امروزه دوران اوج آن اغذیه فروشی ها گذشته است با این وجود، میراث هات داگ ابداعی شان به جای مانده است. تکه های نازک گوشت کبابی شده روی این هات داگ ویژگی متمایزی به آن می بخشد. چربی آن گوشت با روغنی که هات داگ در آن سرخ شده مخلوط شده و نان به آن آغشته می شود.
14-هات داگ پولیش بوی یا پسر لهستانی
این هات داگ متعلق به کلیولند است. ویژگی متمایز آن وجود سوسیس دودی شده سیردار است که مورد علاقه مهاجران لهستانی ای بود که در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم وارد کلیولند شده بودند. سالاد کلم، انبوهی سیب زمینی سرخ شده و مقدار زیادی سس باربیکیو بر روی سوسیس از ویژگی های اصلی این هات داگ هستند.
15- ریندیر داگ
این هات داگ از ناحیه آلاسکا آمده و ویژگی متمایز آن وجود پیاز کاراملی بر روی سوسیس است. در تابستان 1892 میلادی کاپیتان مایکل هیلی اولین گوزن شمالی را از سیبری به عنوان منبع غذایی تازه برای گرسنگان آلاسکا به ارمغان آورد. در نتیجه، این هات داگ با گوشت گوزن شمالی درست شد.
منبع: فرارو