چه خوراکی هایی میگرن را بدتر می نماید؟

به گزارش وبلاگ شخصی من، اجتناب از غذا هایی می تواند به کاهش دفعات یا شدت حملات سردرد های میگرنی یاری کند.

چه خوراکی هایی میگرن را بدتر می نماید؟

شواهد علمی وجود دارد که نشان می دهد حملات میگرن ممکن است به وسیله غذا های خاصی تحریک شوند. علاوه بر این، 27 درصد از کسانی که میگرن را تجربه می نمایند معتقدند که غذا های خاص برای آن ها محرک هستند.

به گفته دکتر سارا کریستال متخصص مغز و اعصاب بعضی غذا ها و افزودنی ها در درصد بیشتری از مبتلایان به میگرن باعث سردرد می شوند، اما حتی در بین افراد عوامل دیگری مانند استرس، تغییرات هورمونی و کمبود خواب می توانند افزایش پیدا نمایند.

لیستی از رایج ترین محرک های غذایی برای مبتلایان به میگرن، بدون ترتیب خاصی آورده شده است که شامل قهوه، پنیر مانده، شکلات، میوه های خانواده مرکبات، آسپارتام و سایر شیرین نماینده های مصنوعی، انواع مخمر ها مثل خمیر مایه نان، گوشت های فرآوری شده و آجیل و دانه های خاص، بادام زمینی و بسیاری از آجیل ها و دانه های دیگر که حاوی تیرامین هستند؛ بنابراین مبتلایان به میگرن، هر قدر که می توانید این مواد خوراکی را در رژیم غذایی تان کاهش دهید.

منبع: فرارو

به "چه خوراکی هایی میگرن را بدتر می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چه خوراکی هایی میگرن را بدتر می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید