4 خوراکی خوشمزه برای از بین بردن چربی شکم
به گزارش وبلاگ شخصی من، مصرف غذا های سرشار از پروتئین و فیبر در کنار کاهش دریافت قند، غلات تصفیه شده و چربی های اشباع تاثیر مثبتی بر این موضوع دارند.
بدن برای عملکرد های مختلف به چربی احتیاج دارد، اما تجمع چربی در بافت شکم زمینه ساز مسائل متعددی است و حتما توصیه می گردد با اصلاح عادت های غذایی و تمرینات ورزشی کاهش پیدا کند. مصرف غذا های سرشار از پروتئین و فیبر در کنار کاهش دریافت قند، غلات تصفیه شده و چربی های اشباع تاثیر مثبتی بر این موضوع دارند.
در ادامه این مطلب به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که گنجاندن آن ها در برنامه غذایی روزانه می تواند مفید باشد که به ترتیب عبارتند از:
1. ماست و دانه های مغذی
ماست علاوه بر کلسیم بالا، منبع خوبی از پروتئین است که به حفظ توده عضلانی و احساس سیری طولانی تر یاری می نماید. مصرف صبحانه مملو از پروتیین مانع از پرخوری در طول روز می گردد.
برای تهیه این صبحانه 2 قاشق سوپ خوری کینوآ و بادام خرد شده را در تابه بریزید و 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید تا حالت خام آن کمی تغییر کند، سپس در ظرف بریزید تا خنک گردد و با یک قاشق سوپ خوری شکلات کاکائو رنده شده و یک قاشق چای خوری دانه چیا مخلوط کنید.
4/3 پیمانه ماست یونانی را با مغز ها مخلوط نموده و در صورت تمایل کمی عسل بریزید. استفاده از برش های توت فرنگی نیز طعم دلچسبی به این صبحانه می دهد.
2. پودینگ جودوسر
این صبحانه خیلی سریع آماده می گردد و به علت وجود لبنیات، غلات سبوس دار و چربی های مفید بادام بخش مهمی از احتیاج غذایی بدن را تامین می نماید. یک فنجان شیر گاو یا شیر بادام را با کمی وانیل در قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید. 2 قاشق غذاخوری جو دوسر در شیر بریزید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد.
زمانی که از روی حرارت برداشتید، کمی عسل اضافه کنید. پودینگ را شب آماده کنید تا برای صبحانه از طعم خنک آن لذت ببرید. هنگام سرو میزانی میوه دلخواه نیز می توانید اضافه کنید.
3. سالاد یونانی کینوآ
سالاد یونانی کینوآ انتخاب خوشمزه و سالم برای ناهار سبک یا غذای سفر است. برای تهیه این سالاد، نصف پیمانه کینوآ را با میزانی آب روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزد. پس از اینکه خنک شد، خیار، گوجه فرنگی، زیتون و پنیر فتا به آن اضافه کنید. برای سس سالاد نیز می توانید مخلوطی از روغن زیتون، نمک، فلفل، سیر رنده شده، آبلیمو و مرزنجوش تهیه کنید.
4. پاستا و اسفناج
پاستا غذای سیرکننده ای است و در میزان مناسب و بدون افزودن روغن زیاد مسئله ای برای اضافه وزن ندارد. بعلاوه پاستا نباید پخت طولانی و به اصطلاح دم شده داشته باشد، زیرا ترکیبات نشاسته آن تغییر می نماید و بهتر است پس از آبکش شدن، میل گردد. افزودن سبزیجات نیز ارزش تغذیه ای آن را بالا می برد.
برای تهیه این غذا، اسفناج را چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بگذارید تا آب اضافی آن کم گردد، اما نباید حرارت زیاد ببیند. اسفناج را با پاستا آبکش شده مخلوط کنید و روی آن پودر گوجه فرنگی بریزید. برای چاشنی نیز می توان از نمک، فلفل، پودر سیر یا آویشن استفاده کرد.
این پاستا غذای کاملی است، اما در صورت تمایل می توان کمی سینه مرغ گریل شده یا پنیر کم چرب به آن اضافه نمود تا ارزش پروتئینی آن بیشتر گردد.
منبع: سلامت
منبع: فرادید